Видео

...

За нас

основана во 1989 година, Hingsking е водечки производител на high-end производи изработени од гума и пластика. Ние исто така нудиме метални производи во целиот свет. Ние нудиме гумени ограничувачи на брзината, браници за бродови и пристаништа, гумени заптивки од разни модели, гумени мониста, заптивки за четки, профили против лизгање итн.

Сервис

Производи

Фасади изработени од монолитна гума EPDM

Фасади изработени од монолитна гума EPDM

Ние произведуваме EPDM гумени дихтунзи од било која ширина, дебелина, цврстина и разни оценки. Монолитните гумени заптивки се важен елемент за запечатување во многу индустрии и се дизајнирани да се за...

Производи од пластика

Производи од пластика

Пластичните производи лесно се инсталираат и не формираат празнини кога се поврзани едни со други. Производите имаат одлични хемиски и физички својства. Тие се отпорни на корозија, масло, високи и нис...

Артикли изработени од гума

Артикли изработени од гума

БНК (бутадиен-нитрилна гума) е гума отпорна на масло, абење и абење. Производите направени од нитрилна гума се многу непропустливи. Тие можат да се користат долго време на температура до 120 ° C, но н...

Пресувани пластични профили

Пресувани пластични профили

Нудиме широк спектар на екструдирани пластични профили, вклучително и жици изработени од проширен полиетилен, екструдирани ПВЦ профили, екструдирани TPE профили, екструдирани термопластични полиуретан...

Бафл за бродови

Бафл за бродови

Нашата компанија нуди широк избор на бродски браници по ваш избор, тие се достапни во различни големини и типови. Овие браници се потребниот заштитен материјал во секое пристаниште....

Заштитен профил за ѕидови и агли

Заштитен профил за ѕидови и агли

Гумени заштитни профили за ѕидови и агли е идеално решение за избегнување на оштетување на ѕидовите и аглите. Овие заштитни профили од гума се совршено погодни за поставување на паркинзи, гаражи, скла...

Прицврстување на амортизерите со посебна форма

Прицврстување на амортизерите со посебна форма

Нашата компанија нуди широк спектар на пристаништа со посебна форма, тие вклучуваат цилиндрични, правоаголни и бранови со облик D, итн. Овие заштитни профили се погодни за употреба и надвор и внатре. ...

Пристаниште за пристаниште

Пристаниште за пристаниште

За да ги заштитите пристаништата и садовите од ефектите на приставането, нашите приставащи браници се одлично решение. Ние нудиме широк избор на браници по ваш избор. Тие се одликува со нивната сила, ...

Ограничувач на брзината на гумите

Ограничувач на брзината на гумите

Ограничувачот за брзина на гумите обезбедува едноставен и ефикасен начин за прилагодување на сообраќајот, без многу бучава и без оштетување на автомобилот. Гумата со висока цврстина обезбедува блокада...

Анти-лизга алуминиумски профили за чекори

Анти-лизга алуминиумски профили за чекори

Алуминиумските профили за лизгање се поставени на работ на секој чекор за да се осигура безбедноста на луѓето за време на спуштање и качување по скалите. Тие имаат долг работен век, високо ниво на без...

Алуминиумска четка рачка

Алуминиумска четка рачка

Нашите метални четкички ги задоволуваат сите барања за запечатување. Тие се исто така погодни за употреба во чистење, благодарение на цврстите влакна. Овие капаци се лесни за инсталација и демонтирање...

Тактилен индикатор направен од нерѓосувачки челик

Тактилен индикатор направен од нерѓосувачки челик

Тактилен индикатор од нерѓосувачки челик од Hings се специјално креирани за послободно движење на слепи и лица со оштетен вид, тие им овозможуваат едноставно да стигнат од едно место до друго. Исто та...

Метални производи

Метални производи

Нашата компанија нуди широк спектар на метални производи, за да ги задоволи сите желби на нашите клиенти. Нашите метални производи се претставени со тактилни индикатори изработени од нерѓосувачки чели...

Щеточный уплотнитель

Щеточный уплотнитель

различные решения для уплотнений: полипропилен, тканная пропиленовая нить с или без силикона. Данный щеточный уплотнитель прост в сборке, высокая прочность уплотнения. Данные уплотнители служат для ...

Случаи